Servicii Paza

Servicii de paza si protectie.

Serviciile de paza si protectie sunt efectuate cu personal calificat in cadrul companiei noastre. Agentii de securitate sunt dotati conform Legii 333/2003 cu Uniforma, centura, Tomfa, spray iritant-lacrimogen, statie Emisie-ReceptieTelefon Mobil, arme letale/neletale(la solicitare), lantern, Ecuson, detector de metale(la solicitare). Agentii de securitate sunt instruiti sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului in cazul producerii unor calamitati naturale sau incendii.

Obiectivele sunt supervizate de sefi de obiectiv asigurand astfel o seriozitate si o calitate sporita a serviciilor oferite.

Servicii de paza si protectie pentru Institutiile publice.

Conform Hotararii 167_3martie2010 “Incepand cu anul 2010, autoritatea contractanta (Instituta Publica) are obligatia de a utiliza mijloacele electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, reprezentand 40% din valoarea totala a achizitiilor publice finalizate de aceasta in cursul anului respectiv, care se pot efectua prin utilizarea mijloacelor electronice.”  Prin prezenta noastra pe SEAP cu produse in catalogul online al site-ului www.e-licitatie.ro, venim in ajutorul Institutiilor publice din Cluj, Bistrita, Mures, Salaj, Bihor, Maramures, Alba, prin crearea acestui serviciu, la preturi competitive si reale cu cele de pe piata.

Obiectivele sunt supervizate de sefi de obiectiv asigurand astfel o seriozitate si o calitate sporita a serviciilor oferite.

Investigatii

Prin colaborarea cu compania de investigatii Ana Detectivi Investigatii SRL, va punem la dispozitie o serie intreaga de servicii care sunt primordiale pentru protectia dumneavoastra sau a societatii dumneavoastra, prin oferirea de investigatii la cerere.

Patrulare obiective.

Pentru obiectivele care nu au sistem permanent de paza oferim un serviciu de patrulare a obiectivelor conform unui grafic prestabilit. Patrularea se face cu echipe mobile de patrula formate din agenti instruti special pentru acest scop si care sunt dotati cu mijloace moderne de verificare si comunicare.

Paza Evenimente.

Acest serviciu presupune efectuarea serviciului de paza si protectie pe perioada desfasurarii unor evenimente cultural – sportive(meciuri, concerte, targuri, diferite campanii, etc).

Obiectivele sunt supervizate de sefi de obiectiv asigurand astfel o seriozitate si o calitate sporita a serviciilor oferite.

Transport Valori

Serviciul de transport valori este efectuat cu echipaje formate din doi agenti avizati de organele de politie pentru permis de port-arma, iar ca mijloc de transport se utilizeaza autospeciale blindate sau autovehicule amenajate in acest scop, verificate si autorizate de catre organele de politie.

Garda de Corp

Asiguram serviciul de garda de corp pentru apararea persoanelor care doresc sa fie protejate impotriva unor actiuni care le pun viata in pericol.